Ännu en rörlig dag

Det blev ännu en dag på språng, eller resande fot. Jag vaknade vid 4-tiden. Var inte trött och bestämde mig för att ligga ner och lyssna på ljudbok, en deckare/polisroman. Spännande, men jag hade säkert behövt tiden till sömn.

När jag lyssnat klart boken var det en kvart kvar tills alarmet skulle väcka mig. Bäddade ner mig ordentligt och snoozade sedan det tre gånger som alarmet är inställt på. Sedan gick jag upp, gjorde kaffe och läste två av artiklarna till seminariet på tisdag.

Åt lite lunch och sedan fick pojkarna gå ut en stund. Plockade lite inne i stugan och fixade med ett och annat. Sedan, när pojkarna var inne igen gick jag till bussen för att åka till min arbetsplats. Jag behövde låna en skrivare.

Vackra, röda bär vid busshållplatsen. Oxelbär tror jag det är.

På jobbet skrev jag ut en bunt blanketter jag behövde till eftermiddagen och drack en kopp kaffe. Sedan gick jag till pendeltåget för att ta mig hem. Ännu en bok behövde hämtas. Men nu har jag nog alla här.

Klockan 17 skulle jag på styrelsemöte i Föreningen rädda Järvafältet. Trots att jag varit i den lokal där vi skulle ses hade jag svårt att hitta. Men nu har jag kollat upp vägen noga så jag hittar utan problem nästa gång. Jag är invald som nu kassör. Men jag börjar ångra att jag tog uppdraget.

Efter mötet åkte jag hem till stugan. Köpte en burk Mjau och en enportionsrätt på Coop i Skarpnäck. Jägarbiff.

Klockan var inte så sent när jag kom hem, inte ens åtta. Det var skönt för nu hinner jag både se på Netflix, plugga och bara vara innan det blir sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ännu en rörlig dag

 1. Gunnel skriver:

  En omväxlande söndag.

 2. skogsnuvan skriver:

  Den grytan såg väldigt god ut

 3. Znogge skriver:

  En intensiv men omväxlande söndag!

  Ha nu en bra måndag 😀

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *