Fem en fredag v.44: hårresande

Fem en fredag är ett bloggtema hos elsamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elsamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag!

 

 1. Vad är det mest galna du någonsin gjort med ditt hår?
 2. Vad är det läskigaste du har klätt ut dig till?
 3. Vågar du gå in i spökhuset på ett nöjesfält?
 4. Vad får håret på dina armar att resa sig?
 5. Blir du av med din hicka om någon skrämmer dig?

 

 1. Är inte säker på att jag gjort något verkligt galet med mitt hår någonsin. Klippt mig väldigt kort från att ha haft långt har jag gjort några gånger och det är väl inte direkt galet, bara en stor förändring.
 2. Jag har inte klätt ut mig till läskiga personer/saker. Men på lågstadiet blev jag alltid tvingad att spela häxor och monster när det skulle vara skolpjäser. Det ingick i min lärares trakasserier av mig. Mobbing skulle det väl kallas idag. Hon var helt enkelt inte riktigt klok.
 3. Ja, det vågar jag. Men jag är inte speciellt road.
 4. Jag är inte speciellt lättskrämd, men lättrörd. Får ”ståpäls” och gråter av rörande scener i böcker och på film.
 5. Nej! Har alltid tänkt mig att det är en myt att man kan skrämma bort hicka. Däremot kan man blockera nervimpulsen till frenicusnerven genom att svälja många gånger i följd. Men inte ens det är särskilt lätt. Men ibland fungerar det.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fem en fredag v.44: hårresande

 1. Ingrid skriver:

  Kul att läsa dina svar också. De är en aning samstämmiga med mina tycker jag!
  Kram, Ingrid

 2. Emma Engström skriver:

  Åhh, typ som disney-filmer kan jag börja nölipa! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *