Blev sittande hela dagen

Hade faktiskt inte tänkt att jag skulle bli sittandes inomhus hela dagen. Men så blev det.

Nästan hela dagen har jag pluggat. Läst och läst. Har tagit några pauser förstås, bland annat för en tupplur och för att frosta av och städa frysen.
Har också hunnit prata i telefon med B i Göteborg, ta ett bad och lyssna lite på ljudbok. Hade faktiskt också en pratstund med ordförande i studentföreningen via messenger. Eller skrivstund kanske det ska kallas. Kingstons veterinär ringde på dagen och berättade att alla proverna varit bra. Egentligen har det väl varit en bra dag, men jag har inte gått många steg. Kroppen har varit passiv och hjärnan aktiv.

När jag badade, låg och filosoferade mitt i skummet, trodde jag att jag skulle få sällskap. ”Men du tänker väl inte hoppa i” sa jag. Nej, det tänkte han inte. Eller så ändrade han sig. Det blev i alla fall inget hopp ner i badet.


Det är inte ofta mina katter får post adresserad till sig. Men det händer lite då och då trots allt. Idag hände det.

Det kom ett kort från England adresserat till oss alla tre. Det var min gode vän Petter som skickat det.

Det är Magnificat i Southwark Cathedral. Katten är kyrkkatt där och namnet är en kyrklig ordlek. Magnificat är den lovsång som Jesu mor Maria enligt Lukasevangeliet 1:46-55 utbrast i vid sitt besök hos Johannes Döparens mor Elisabet. ”Min själ prisar storligen Herren…”  A blessed cat in her own church.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Blev sittande hela dagen

 1. BP skriver:

  Stort tack för titt-in hos mig. Undrar hur du har hittat mig;-)
  Din blogg verkar vara som min – en vardagsblogg. Å jag gillar det jag har läst skarpt:-)

 2. Znogge skriver:

  Vilken trevlig post för såväl två- som fyrbenta! Numera är det inte så ofta…

  Kram och god morgon!

 3. Ingrid skriver:

  Det är inte så ofta det kommer någon post numera, så ett och annat vykort är alltid trevligt. Jag köpte en laddning julkort på Kupan igår, så jag är i startgroparna.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

 4. Susjos skriver:

  Vad pluggar du för spännande?
  Ja, i dessa mörka regntunga dagar vill man inte gärna gå ut, om man inte måste!
  HA det gott!

 5. Pingback: 13055 – Sjätte dagen i London | Kraka

 6. Pingback: Smida medan järnet är varmt | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *