Inte den bästa av dagar

Söndagskväll och jag kan konstatera att den här dagen inte blev så bra. Inte direkt dålig heller, men ingen dag att riktigt glädjas över.

Redan på morgonen blev det fel. Min värmefilt, som jag bara använt några få gånger, hade gått sönder. Jag ska leta reda på kvittot och lämna in den för den har hela 3 års garanti. Men det kändes så typiskt.
Sedan fastnade något i dokumentförstöraren. Jag får ta hand om det senare, för jag varken orkar eller hinner den här helgen.

Hur som helst kom jag till skott och meddelade att jag vill bli entledigad från ett styrelseuppdrag jag har. Detta på grund av något slags samarbetsproblem. Jag har helt enkelt inte fått tillgång till de dokument jag behöver. Trots att jag tjatat mig blå. Fick helt enkelt nog för ett par veckor sedan, men ville fundera ett par varv till.
Efteråt kände jag mig både tom och ledsen. Det är inte mitt fel. Jag har verkligen försökt. Men man har inte lyssnat, eller inte förstått. Trots att jag varit tydlig, ja övertydlig, med vilka dokument som behövdes.

För att få lite omväxling, och frisk luft, gick jag ut och till T-banan. Vågade inte promenera på grund av benhinneinflammationen även om jag är bättre.
Åkte till Sundbyberg för att köpa några saker på Body Shop. Men då visade det sig att man lagt ner den affären.
Åkte sedan till Solna centrum för att dricka kaffe och äta något gott. Inte heller där fanns någon Body Shop. Men jag skulle ju i första hand fika.

Det fanns inte mycket att välja på, men jag fastnade för ett spöke. Tyvärr var det alldeles för sött och inte någon njutbar upplevelse.

Efter att jag druckit kaffet åkte jag hem. Hade köpt någon färdig köttfärsbiff på Hemköp som jag värmde och åt som middag. Den var i alla fall god.

Har tagit ett bad och tvättat håret, diskat, pluggat lite och hällt upp ett glas rött. Ska plugga mer, men tar just nu en paus.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Inte den bästa av dagar

 1. Lillan Kind skriver:

  Vissa dagar verkar inte riktigt vilja lyfta, även om man anstränger sig för att göra något bra. Har man sen något mindre angenämt uppdrag för dagen, så bidrar det till att göra dagen lite mindre minnesvärd. Hoppas att morgondagen kommer att kännas lite roligare!😊

  • Kraka skriver:

   Nej, alla dagar kan ju naturligtvis inte vara bäst. Med facit ihanden blev måndagen bättre.

 2. Mösstanten skriver:

  Vissa dagar blir ju allt bara fel. Så trist det är när nyköpta grejer inte funkar. Och inte roligt att avsäga sig ett styrelseuppdrag, kan jag förstå. Men det hade väl blivit värre om du bara hade fortsatt.

  • Kraka skriver:

   Ja, det hade blivit värre för man måste förstå allvaret i ett uppdrag och det var det inte alla som verkade göra.

 3. Ingrid skriver:

  Jag köpte en värmefilt till sonhustrun häromåret och den är älskad och flitigt använd. Hoppas att du hittar kvittot, eller var det det som hamnade i dokumentförstöraren?
  Krya på dig från den där benhinneinflammationen.
  Kram, Ingrid

 4. Pingback: Så blev det äntligen måndag | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *