Nio grader kallt och sol

Det är kallt, väldigt kallt. Men samtidigt så vackert.

Igår, på väg till T-banan, satt Kingston och tittade ut genom fönstret. Katterna älskar att sitta där och titta på dem som går förbi, hålla koll på byggarbetarna som jobbar med att få färdigt garaget. Jag vinkade åt honom och han studerade mig noga.

Jag är nog ganska bra i mitt ben nu, i vart fall kunde jag promenera till jobbet igår och hem igen. Hoppas verkligen att jag slipper få tillbaka smärtan, jag behöver kunna gå och röra mig som jag vill.

Jag har fått ett stort rum den här gången, med utsikt ner mot stan. Jag behöver egentligen inte så mycket plats, men samtidigt är det skönt att kunna röra mig.

Det här inlägget postades i Borås, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nio grader kallt och sol

 1. Znogge skriver:

  Vi har haft liknande väder här om än inte lika kallt dock. Nu är det mildare igen och har börjat blåsa rejält vilket gör att det känns ännu kallare tyvärr. Då var det bättre med minusgrader, sol och vindstilla.

  Kram

 2. Lillan Kind skriver:

  Ja kylan kom lika plötsligt som ordentligt! Men när solen skiner är det vackert!😊 Så gullig Kingston ser ut där han håller koll på vad som händer!😊

 3. Mösstanten skriver:

  Kallt och fint har det varit här också. Blir glad när solen skiner. Utsikt ner mot stan är väl inte så dumt?

 4. skogsnuvan skriver:

  Här har det varit 18 grader kallt några dagar och man fryser som sjutton när man inte vant sig vid kyla än. Huvudsaken att det inte snöar tycker jag. Det är visserligen vitt på marken men bara ett tunt lager som tur är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *