Lucka nummer 7: ” Det väljer jag helst i garderoben”

Hittade jag en länk till Johanna Kajsons julkalender. Bestämde mig för att hänga på.

Alla luckor i årets kalender handlar om viktiga val i livet.

Till vardags är jag nog ganska lat när jag väljer kläder. Det får bli något som är lätt och bekvämt.
Oftast blir det byxor och en T-shirt. En tröja eller kofta ovanpå eftersom jag är frusen. Jeans är väl ofta ett förstahandsval när det gäller byxor, men det senaste året har jag förälskat mig i de där basplaggsbyxorna som Cubus har. Olika mönster och färger. Lättburna.

Men jag väljer ofta klänning. Det behöver inte vara någon speciellare anledning än att jag ska på ett möte, en dag i skolan, gå på bio eller ut och äta med någon.
Jag älskar klänningar och har samlat på mig ett gäng. Tror jag kan ha köpt kanske fem eller sex stycken bara i år. Kjol har jag naturligtvis också, men långt ifrån lika ofta som en klänning. För några år sedan, 2014, skapade min vän och kollega Frudin en klänningsutmaning som jag följde och redovisade här. Klänning varje dag i en hel månad.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2018, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lucka nummer 7: ” Det väljer jag helst i garderoben”

 1. BP skriver:

  Här har vi då nästan inget gemensamt. Har inte ägt en klänning/kjol sedan minst 20 år. Jag lever på jeans och t-shirts, munktröjor och gympadojor;-)

 2. Lillan Kind skriver:

  Det verkar vara roliga skrivuppgifter i den där kalendern!😊 Jag är nog också ofta ganska lat när jag väljer kläder. Men jag tycker ändå om fina kläder. Klänning tycker jag är snyggt, men använder bara sådan på kalas.

 3. Mösstanten skriver:

  Jeans blir det för det mesta sedan jag blev pensionär. Annars är det ganska bekvämt att ha klänning. Och varmt på vintern också med yllestrumpbyxor och en rejäl kappa.

 4. Znogge skriver:

  Jag gillar också klänningar och en period hade jag det hela tiden. Just nu blir det oftast svarta byxor och någon blus i avvikande färg. För varmt får det inte vara.

  Kram och god lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *