Lördagsutflykt

Jag har en vän på Ekerö. En gång i tiden jobbade vi ihop och umgicks flitigt. Numera är det ganska sporadiskt som vi ses. V har pratat i telefon om att ses, men det har kommit saker emellan hela tiden. Igår blev det äntligen av.

Jag åkte till Solna och tog bussen därifrån. Väldigt smidigt och inte alls så tidskrävande som man kan tro. Tar cirka en timme från dörr till dörr.

Vi hade bestämt att jag skulle ta med en flaska vin och hon skulle ordna ost och kex. Jag hade vin hemma och tog en av flaskorna, en Zecci Valpolicella Ripasso. Jag gillar det där vinet och ska komplettera i trälådan så fort jag får råd. Det är inte direkt högprioriterat.

När jag kom var hennes pojkvän, eller ska man kanske kalla det manvän i vår ålder, där. Vi drack kaffe tillsammans innan han skulle iväg på ett födelsedagsfirande. Det var knytis och han hade gjort snittar till oss också. Tunnbrödsrullar med fyra olika fyllningar. Gott!

När han gått satte vi oss i soffan och drack vin, åt av snittarna och ost. Vi pratade om ditten och datten och tiden gick snabbt. Verkligen flög. För när jag räknar efter så hade det gått mer än fem timmar från det att jag kom vid halv fyra  tills jag traskade ner till bussen för att ta den som skulle gå vid 21:20-tiden.

När jag kom hem satt jag ett tag i köket, tittade lite på datorn och gav pojkarna mat. Men jag var rätt trött och gick snart och la mig.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lördagsutflykt

  1. skogsnuvan skriver:

    Att träffa gamla vänner är ibland kul och man kommer snart tillbaka till sin gamla vänskap men ibland när man träffar någon från förr så vet man inte ens vad man ska prata om Så underligt är livet. Jag tittade in för att önska dig GOTT NYTT ÅR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *