En början och ett slut

Imorgon är det första söndagen efter trettondagen. Söndagens texter handlar om Jesu dop. Ikväll var det terminens första helgmålsbön. Vi var 17 personer som samlats för att sjunga, läsa texter och tända ljus. Efteråt hade vi sedvanligt fika. Vi hade också terminsplanering och skrev upp oss på schemat för vilka lördagar vi ville ha ansvar för.


Imorgon är det Tjugondedag Knut, den dag då julen, enligt tradition, ska dansas ut. Hos mig dansas inte så mycket ut, jag var ju borta över julen. Men ett och annat julljus och någon prydnadssak ska stuvas undan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En början och ett slut

  1. Miss Philipsen skriver:

    Så mysig stämning ni verkar haft det.
    – Har nästan fått ner allt förutom en gardin och snöflinga (i fönstret). Men jag är mycket snabbare, jag tar ner julsakerna ganska fort efter nyår men tidigt uppe är det istället 🙂

    • Kraka skriver:

      Ja, det är en mysig stund med gemenskap. Vet inte var du bor, men du är välkommen att vara med. Helt kravlöst. De flesta lördagskvällar under terminerna. Klockan 18 i Akalla kyrka. Väldigt nära T-banan, den uppgång som är åt det håll man kommer från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *