Bokbloggsjerka 11-14 januari

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Vilka boksläpp ser du fram emot under 2019? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag undrar hur det ska gå för Ruth Galloway och kommissarie Nelson i Elly Griffiths böcker om den brittiska arkeologen.

Hur blir det för de inblandade i den trassliga världen runt psykologen Sebastian Bergman. Hans Rosenfeldt & Michael Hjort ska förhoppningsvis berätta för mig.

Jag vill följa Maria Wern på Gotland och polisernas arbete. Men framför allt är jag nyfiken på utvecklingen i hennes privatliv. Anna Jansson skriver om henne.
TV-serien somm bygger på böckerna kan inte på långa vägar mäta sig med böckerna.

Jag vet inte om författarna har fortsättningar på gång. Men det borde de ha för det finns många frågetecken att räta ut.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2019. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bokbloggsjerka 11-14 januari

 1. Elisa skriver:

  Åh spännande, jag som precis börjat läsa igen (och nu sett till att göra det varje kväll) har så många böcker att se fram emot även om det kommer ta ett tag.
  Har sett alla Maria Wern filmer och de var ju helt OK att ha på i bakgrunden, men kanske ska ge mig på böckerna då också?

  • Kraka skriver:

   Jag tycker det är stor kvalitetsskillnad på böckerna och TV-serien. Berätta gärna sedan vad du tycker.

 2. Mösstanten skriver:

  Jag har ingen aning om vilka boksläpp som kommer fast jag skriver om böcker på min blogg. Jag tar det lite som det kommer och eftersom jag tittar en del på bokbloggar och följer många bokkonton på Instagram så lär jag nog blir varse vad som kommer ut.

  • Kraka skriver:

   Jag har också dålig koll på vilka böcker so ska släppas. Däremot väntar jag ofta på fortsättningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *