Fem en fredag v.14: Intryck

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är svårt att tro om dig genom att bara titta på dig?
 2. Vilket första intryck brukar du oftast få av någon?
 3. Vilket första intryck tror du folk får av dig?
 4. Vad har du sett mest av under veckan?
 5. Vilken påverkan tror du att du har på folk runt omkring dig?

 

 1. Att jag är betydligt vigare och mer vältränad än i min ungdom.
 2. Jag brukar snabbt komma underfund med om jag vill lära känna en människa mer eller om det bara är någon som ”passerar på vägen”.
 3. Ja, det undrar jag också. Det är inte ovanligt att man kränker mig, behandlar mig som en olydig tonåring. Helt oprovocerat. Väktare älskar att komma fram till mig och försöka mucka gräl. Numera reser jag mig bara och går iväg när jag ser att de tagit sikte på mig. Men den där gången på MacD i Kista var jag helt oförberedd. Satt och åt en burgare och drack kaffe tillsammans med min son.
 4. Intensivvårdspatienter. Med både respirator och dialys.
 5. Människor som känner mig vet att jag är påläst, vet vad jag pratar om och frågar mig ofta om råd eller hjälp. Vet att jag anses pålitlig.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v.14: Intryck

 1. Ingrid skriver:

  Jag orkade inte riktigt med fredagens självanalys, men jag kommer igen nästa vecka så får vi se.
  Intressant att läsa dina svar i alla fall!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det var nästan så jag inte heller orkade. Det är svåra frågor som går på djupet. Samtidigt vill man ju inte ”outa” hur mycket som helst av sin själs fördolda hemligheter på en internetsida som är publik och där man har ingen, eller i vart fall liten, kontroll på vilka som läser.

   Ha en bra kväll! Nu är jag äntligen hemma från mina uppdrag ute i landet och ska vara ”hemma” till hösten. Jobba lite i Stockholm, men mest ägna mig åt mina filosofistudier och åt mitt hem och min trädgård vid kolonin.
   Har hämtat hem Lucas och Kingston ska hämtas imorgon.

   Kram

 2. Pingback: Fem en fredag v.15: Nostalgi - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *