Kaffe eller te – Bloggutmaning i maj 8

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i maj med en fråga att besvara varje dag.

 

Dricker du varma drycker? I så fall vilken eller vilka?

Att jag dricker kaffe kan väl ingen undgått. Jag dricker stora mängder av denna dryck dagligen. Ofta har jag en kopp på gång och dricker kaffe mer eller mindre hela tiden. Svart ska det vara.

Men jag dricker också te, helst då Lapsang souchong, men även andra sorters te. Dricker också gärna en kopp choklad, även om det inte blir så ofta numera.


*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i maj 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Kaffe eller te – Bloggutmaning i maj 8

 1. Ingrid skriver:

  Te dricker jag bara när jag är sjuk, annars är det kaffe som gäller. Fast jag är ganska måttlig med det. En kopp på morgonen och så en kopp eftermiddagskaffe är normaldosen per dag.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

 2. Mösstanten skriver:

  Önskar att min mage tålde kaffe bättre. Så jag är tedrickare alltså. Sir William är en härlig tesort där även lite rökt te ingår. Min gamla arbetskamrat som har kaffe- och tebutik har den och så finns den visst i Stockholm också.

 3. wiolettan skriver:

  Jag har druckit kaffe förr i min dar, men inte nu på många år, läkarförslag, att låta bli den drycken.
  Man te dricker jag, en kopp varje morgon. Blir hård i magen av vanliga teer men grönt te, Lord Nelson går alldeles utmärkt.
  Kram och ha det fint och klappa katterna ifrån mig.

 4. Lapsang souchong te har jag nog aldrig provat, det gör mig dock nyfiken och får mig att fundera på att spana efter detta nästa gång jag kikar på te :D.

 5. Anna skriver:

  Jag dricker helst kaffe, gärna helsvart och många koppar, haha 🙂

 6. skogsnuvan skriver:

  Jag dricker kaffe bra många gånger om dan. Är jag själv så blir det bara några koppar men ibland kommer det folk och hälsar på flera gånger om dagen och då blir det mycket kaffe minsann. Te dricker jag bara någon enstaka gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *