Inte den mest avkopplande dagen, men bra ändå

Trots att jag bestämt mig för att försöka ladda energi nu så blev även den här dagen en dag med mycket farande fram och åter och viss stress. Men trots allt en bra dag på det hela taget.

Det var mulet och trist ute när jag gick upp och jag bestämde mig för att ta lite långmorgon. Började titta på en serie på Netflix, What/If. Tittade på ungefär en tredjedel av första avsnittet. Sedan kände jag att jag behövde få något gjort.

Tog ett bad, klädde mig och åkte till IKEA för att äta lunch.

Lyssnade på ljudbok medan jag åt, gick sedan en sväng men det var lite väl mycket folk för min smak.

Åkte till Bromma blocks och köpte Kingstons specialmat, vill prova om han gillar den med normalt kaloriinnehåll innan jag beställer en större mängd. Var inne på Stora Coop och köpte kattsand och ett par förpackningar Mjau mjukmat också. Sedan åkte jag till min bror och drack kaffe med dem.

Passade på att spana in ekorren som satt och åt. Försökte komma närmare, men då blev hen rädd och skuttade iväg upp i träden med en väldig fart.

Sedan blev det dags att ta en tur till stugan och toalettstädningen. Näst sista dagen den här veckan. Sedan har jag en vecka till lite senare i juni.

Dagens mest avkopplande stund var i stugan. Jag flyttade en del grenar som ska sågas innan jag tog itu med toaletterna. Sedan satt jag inomhus en stund innan jag åkte hem. Bara satt där och önskade att jag kunde stanna kvar. Men pojkarna var ju hemma ensamma så det gick inte. Men snart ska vi flytta ut.

På vägen hem svängde jag förbi Hemköp, min sommaraffär, den jag kan promenera till från stugan. Köpte bröd, ost och marmelad. Så nu sitter jag här och njuter av kvällen i mitt hem.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Inte den mest avkopplande dagen, men bra ändå

 1. Mösstanten skriver:

  Låter som en bra dag och du fick mycket gjort också. Att gå på IKEA är lite jobbigt tycker jag så jag förstår att du avstod.

 2. Ingrid skriver:

  Det verkar ha varit en intensiv dag med många olika aktiviteter. Tur att du fick en skön stund i stugan i alla fall. Här är det absolut ingen stugväder, det är riktigt ruskigt.
  Hoppas att du får en skön söndag!
  Kram, Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Bra dag men ganska så intensiv ändå. Kan tänka mig att du ser fram emot att få flytta ut till stugan. Tyvärr blev det en vädermässig omställning här så i dag är det rejält kallt.

  Kram och ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *