EFIT – Ett Foto I Timmen – 2 juni

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 2 juni hittar du här.

Klockan 05-06: Vaknade av alarmet, öppnade ögonen och fick syn på vem som låg i sängen. Lucas har blivit väldigt kelig och ligger ofta bredvid mig numera.

Klockan 06-07: Plockade fram frukostbröd ur frysen.

Klockan 07-08: Vem säger att förorten är ett grått betongghetto? Nu är det så grönt.

Klockan 08-09: Ett varmt bad, både för att bli varm och mjuk i leder och muskler.

Klockan 09-10: En skidtur någon? För visst är det väl ett skidspår som går där genom det vita landskapet? Tog en tupplur, hade sovit 4½ timme innan jag gick upp. Eller sovit, lyssnade på ljudbok 2 x 20 minuter av den tiden innan jag somnade. Har ofta svårt att släppa en spännande bok.

Klockan 10-11: Nej, jag ville inte gå upp. Lucas sa att det var okej att sova en timme till. Trodde han låg där ensam, men på bilden såg jag vad han gömde vid sin sida.

Klockan 11-12: Tvingade mig att gå upp. Gjorde en kopp kaffe.

Klockan 13-14: Raggade upp min son för att få hjälp med diverse ärenden. Mutade honom med en lunch på IKEA. Jag åt rödspätta och han åt köttbullar.

Klockan 14-15: Första anhalten efter att vi lämnat IKEA var Bromma blocks och veterinärbutiken. Specialfoder åt Kingston. Nu räcker det nog tills paketet från Tyskland kommer.

Klockan 15-16: Efter ännu några ärenden, dels flask- och burkpantning dels några inköp av livsmedel var vi på väg hem igen.

Klockan 16-17: La upp av den kulinariska läckerheten och Kingston kunde äta sig mätt. Även Orvar är förtjust i den här maten, men snart kommer en laddning Kitten till honom.

Klockan 17-18: La mig bredvid Kingston och lyssnade klart på en ljudbok. Har en massa ackumulerad trötthet och är fortfarande lite förkyld. Skönt att kunna kosta på sig en liten middagslur.

Klockan 18-19: Gjorde kaffe och tog fram 3 skorpor. Började lyssna på en ny bok.

Klockan 19-20: Tänkte ge den där serien What/If en chans. Såg halva första avsnittet i veckan som gick och tyckte den verkade så sjukt tråkig. Men det kanske händer något som ger den fart?

Klockan 20-21: Tittade på andra avsnittet. Vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Tempot känns lite långsamt.

Klockan 21-22: Det var dags att göra kväll. Tänkte lägga mig lite tidigare, oftast blir klockan över midnatt innan jag kommer i säng.

 

 

EFIT

 

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 2 juni

 1. Efwa skriver:

  kikar in på din dag!

 2. Hanna skriver:

  Vilken himla mysig dag!
  Riktigt härligt fyrbent sällskap du har också! 🙂

 3. Anni skriver:

  Hoppas du har möjlighet att sova ifatt din sömnbrist. Himlans gosiga katter du har som sängvärmare.

 4. Anni skriver:

  Hoppas du har möjlighet att sova ifatt din sömnbrist. Dina gosiga sängvärmare kanske stör, eller?

 5. Anni skriver:

  Varför fastnar inte mina kommentarer?

  • Kraka skriver:

   Jag godkänner kommentarerna när jag läst dem. Alla ”normala” kommentarer blir godkända. Däremot tar jag bort kommentarer som är reklam för pornografi, prostitution eller är rasistiska, kränkande eller olämpliga på annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *