Tips om du vill göra mig arg – Bloggutmaning i juni 2

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i juni med en fråga att besvara varje dag.

 

En sommarplåga som jag är så trött på.

 

Det finns nog ingen låt jag avskyr så mycket som  Hej, hej Monika.
Vill man göra mig riktigt irriterad så ska man envisas med att sjunga den så fort man ser mig, trots att jag sagt ifrån tydligt att jag inte tycker om det. Är jag inte i en yrkesmässig situation så jag måste stanna så vänder jag på klacken och går därifrån.

Låten är från 2004 och man tycker ju att folk borde tröttnat på att tjata den så fort man ser mig. Jag är naturligtvis inte dummare än att jag förstår att man tycker det är särskilt roligt eftersom man vet att jag avskyr namnet Monika.
Jag har funderat mer än en gång på att byta namn, men jag vet hur svårt det är att etablera ett nytt förnamn hos dem man känt i åratal, kanske sedan barndomen.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i juni 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *