Skit – Bloggutmaning i juli 4

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i juli med en fråga att besvara varje dag.

När någon inte plockar upp efter sitt djur så…

Det är självklart att man ska plocka upp efter sitt djur!

Folk är så egoistiska och nonchalanta. Tror att andra ska plocka upp och städa efter dem. Det är inte bara efter deras djur, utan överhuvudtaget. Barka oskicket att inte bära bort sin bricka på en självservering! Har de hembiträde och städerska som röjer skiten efter dem? Va! Jag är så trött på att vara tvungen att städa bordet innan jag kan äta, trampa i hundskit och skura skorna eller röja upp på andra sätt. Väx upp människor! Dags att ta ansvar.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i juli 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Skit – Bloggutmaning i juli 4

 1. Ingrid skriver:

  Det var ord och inga visor minsann!
  Men jag håller med dig, man kan bli vansinnig på hur en del beter sig.
  Nu är det sängdags för mig!
  Kram, Ingrid

 2. skogsnuvan skriver:

  Ett problem man inte har när man bor i skogen. men jag hatar när folk kastar skräp och ölburkar i skogen. Vid fiskeställen ser det för jävligt ut. Ölburkar överallt. När man orkar bära ut hela ölburkar så är det väl konstigt att man inte kan ta hem dom efter sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *