Inte mina skor – Bloggutmaning i juli 16

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i juli med en fråga att besvara varje dag.

 

Jag skulle vilja prova att gå i ___ skor?

Kommer ni ihåg Carrie Bradshaw? Hon, den blonda tjejen i Sex and the city, som gillade skor? Hennes favoritmärke på skor var Manolo Blahnik.

Jag skulle gärna låta mina fötter tillbringa en kväll i ett par Manolo Blahnik. Låta fossingarna mingla runt på någon exklusiv tillställning bland andra fötter i riktigt dyra, lyxiga skor. Men sanningen att säga har jag inte ens kommit mig för med att gå in i någon skoaffär, där märket säljs, och provat att gå ett litet varv på provrumsmattan. Är inte ens säker på att jag skulle bli insläppt i en sådan affär. I alla fall inte utan att först klä upp mig ordentligt.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i juli 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte mina skor – Bloggutmaning i juli 16

 1. skogsnuvan skriver:

  Skor det gillar jag inte. Jag går barfota i mesta möjliga mån och annars är det stövlar och joggingskor. Jag äger ett enda par högklackade skor Dom hade jag på examen i nian och dom blev bara använda en enda gång.

  • Kraka skriver:

   Jag går ytterst sällan i högklackat numera. Går mest i ECCO walkingskor. Har också några par ECCO finskor, både med klack och utan. Men det är så sällan jag rör mig i de rätta sammanhangen för finskor numera.

   Ha en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *