Fem en fredag v.33: Vanesaker

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vilket snacks har du svårt att äta i lagom mängd?
 2. Vilken verbal (o)vana vill du bli av med?
 3. Vad finns längre inte i ditt liv efter lite ansträngning?
 4. Vilket ställe går du till för att du alltid har gjort det?
 5. Vad är något du hoppas fortsätter för alltid?

 

 1. Ostbågar har jag lite svårt för att sluta äta om jag råkar ha en skål tillgänglig.
 2. Det vet jag faktiskt inte. Kanske att jag suckar och pustar en hel del emellanåt.
 3. Mina ex. De har, på olika sätt, ställt till en massa problem och trassel för mig. Men jag har släppt det nu.
 4. IKEA. Jag är verkligen en stor fan av IKEA. Gillar deras utbud och traskar gärna runt där. Är där i snitt minst 2 gånger i veckan om jag befinner mig hemma.
 5. Min goda relation med F. Det är många i min bekantskapskrets som är förvånade över hur nära vi står varann. Till och med när han gick på gymnasiet kunde jag få följa med honom ut med hans kompisar. Vi delar många intressen och dessutom är jag inte typen som, för att använda bloggaren Dagnys ord, gamlat till mig.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Fem en fredag v.33: Vanesaker

 1. två gånger per år besöker jag ikea, kompis med mina ex

 2. Ingrid skriver:

  Jag har förstått att du gillar IKEA. Nu har vi ju inget här, men jag har ändå varit på några. Första gången var i Kalmar och sedan har jag varit på IKEA vid Kungens kurva ett antal gånger. När jag har varit ute på bussresor har vi haft paus vid flera olika IKEA-varuhus för att äta, gå på toa och helt enkelt fördriva lite tid.
  Ha en fin fredag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, jag gillar IKEA. Var där senast idag och åt en sen lunch. Köpte inget, bara åt och tog en lite runda.
   Kram

 3. Paula skriver:

  Ja exen ska man bara lämna åt sitt öde, visst kan man förbli vänner men det bästa är nog att inte lägga sig i varandras liv för mycket när man avslutat förhållandet.
  Ikea, då ska jag erkänna att jag är precis tvärtom. Besökte senast Ikea någon gång i början av 90-talet. De har mycket bra grejer, men inte sånt jag vill omge mig med. Jag föredrar udda inredning som ingen annan har, gärna begagnat och bedagat.

  • Kraka skriver:

   Jag var på IKEA senast idag. Åt köttbullar. Köpte inget. Men jag gillar IKEA, det finns så mycket olika stilar att välja på så man kan ändå få ett personligt hem.

 4. Pingback: Fem en fredag v. 34: Stopp! - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *