Plums i baljan – Bloggutmaning i augusti 22

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i augusti med en fråga att besvara varje dag.

 

Nakenbadar är något som jag…

Nakenbadar gör jag i mitt badkar.

Eftersom jag i stort sett bara badar i sjö och hav när det går sju torsdagar i samma vecka så är nakenbad inget jag ägnar mig åt i någon större omfattning.

I pool simmar jag gärna, men det brukar vara obligatoriska badkläder som gäller.

Om det skulle falla sig så att jag skulle få för mig att bada och att nakenbad lämpar sig så har jag inget emot det. Men sannolikheten är väldigt liten.

 

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i augusti 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Plums i baljan – Bloggutmaning i augusti 22

 1. Ingrid skriver:

  Det är nog ungefär lika osannolikt att jag skulle nakenbada någon annanstans än i ett badkar. Själv har jag inget och saknar det faktiskt, men grannen skadade sig när hon skulle ta sig upp ur sitt badkar och bröt ena handleden, så det är nog lika bra att man nöjer sig med duschen.
  Trevlig eftermiddag!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Vi har inte ens badkar längre så det får bli en nakendusch i stället. Förvisso finns det ett uppskattat nakenbad längst ut på ena stranden i Skanör men det får klara sig utan mig. Jag skulle aldrig känna mig komfortabel utan kläder.

  Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *