Fem en fredag v. 34: Stopp!

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

1. Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
2. På vilket sätt är du överansträngd?
3. Vad i ditt liv drar över på tiden?
4. Vad är droppen som får din bägare att rinna över?
5. Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?

 

 1. Jag ska bara…” och ”Det gör jag sen…”  har det blivit alldeles för mycket av.
 2. Skulle skämmas om jag sa att jag är överansträngd. Har aldrig under mitt vuxna liv varit så mycket ledig som i år. Men jag ska ändå inte sticka under stol med att det finns en hel del jobbigheter som tagit mer energi än jag haft tillgång till. Så ja, jag är trött på vissa sätt samtidigt som jag är utvilad på andra och ser fram mot ett nytt läsår på Newman, spännande, lärorika arbetspass och en mängd planerade aktiviteter.
 3. Planerade renoveringar som aldrig kommer igång, en kombination av tidsbrist och ekonomi. Förhoppningsvis blir den nya skorstenen en start på en home makeover både hemma och i stugan.
 4. När katterna river ner pappershögar som jag inte hunnit sortera och när jag har tusen och en sak att göra och hamnar i evighetslånga telefonköer med flera hundra samtal före mig.
 5. En god bok tillsammans med antingen en kopp kaffe och en bakelse eller ett glas vin. Jag älskar att sitta på caféer och läsa eller lyssna på ljudbok.

 

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 34: Stopp!

 1. Znogge skriver:

  Renoveringar som inte blir av av olika anledningar är så irriterande! Vi köpte färg tidigt i våras för ett rum här hemma skulle målas om. Färgen står fortfarande kvar orörd… En god bok är perfekt avkoppling tycker jag!

  Ha en fin lördag!

 2. Paula skriver:

  Katter som ska vara så bra på att lindra stress, haha. Jag kan gå i taket bara av att de aldrig ger sig när de anser sig vara uthungrade när de ätit för en timme sen, ”ler”.
  Låter som en spännande och kul höst i jobbet, lycka till! Jag har nog aldrig suttit på café o läst, kan det bero på avsaknad av cafeer här på vischan? Däremot sätter jag mig gärna på altanen eller i min läsfåtölj o kopplar bort verkligheten

 3. Pingback: Fem en fredag v.35: Hopp - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *