När det inte är varmt är det kallt

Det låter nästan som något som skulle kunna stå i någon av mina böcker om filosofi. Filosofin funderar ofta över frågor som de flesta av oss inte ens har tid att tänka på. När det inte är varmt är det kallt skulle kunna vara en sådan frågeställning.
Nu är det betydligt mer jordnära än så.

Igår när jag kom hem hade jag 20 grader inomhus. Helt okej. Men under natten hade det sjunkit till 15 grader. Det hade regnat inatt, var fortfarande mulet och lite småblåsigt. Då är det inte skönt att kliva ur sängen.

Nu har jag 18 grader inne. Tack vare min lilla vedspis. Ute tittar solen just fram.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på När det inte är varmt är det kallt

 1. Znogge skriver:

  15 grader är verkligen för kallt på morgonen tycker jag. Har du elvärme att tillgå eller är det bara vedspisen?

  Kram och ha en bra söndag!

  • Kraka skriver:

   Jag har elelement också, men försöker snåla lite. Nu är det 20 grader inne igen. Behövs det eldar jag ikväll igen.
   Tänkte bo här månaden ut, eller möjligen några dagar in i oktober beroende på vädret. I mitten av oktober stänger man av vattnet och även toaletter och sopmolokerna. Då blir allt så besvärligt. Däremot planerar jag att vistas här dagtid en del även under höst/vinter/vår. Har lite att pyssla med på plats.

   Ha en fin söndag!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Vilken tur att du har den där vedspisen!
  15 grader inomhus är absolut för kallt.
  Hoppas att d får en skön söndag.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *