Alla mina tigrar

Lördagsmorgonen blev lugn. Vaknade utan alarm, tyckte jag behövde sovmorgon. Drack kaffe, tittade på The Sinner på svtplay, pluggade en stund.
När klockan var exakt 10 ringde jag till Hemtex på Sergelgatan och bad dem lägga undan fyra underlägg med tigrar. Eftersom de hade öppet till 18:00 sa jag att jag skulle komma in strax före.

Började lyssna på Katarina Wennstams Vargen. Gjorde mig i ordning och med boken i öronen gick jag till bussen. Det regnade alltför mycket för att jag skulle ha lust att gå upp till T-banan. Inte ens med regncapen på mig. Klockan var bara runt 14, men jag ville komma ut lite tidigare än jag först tänkt.

Medan jag väntade på bussen beundrade jag min vackra skorsten på avstånd. Är så nöjd med den.

Åkte in till T-centralen och gick först till Pandorabutiken för att äntligen köpa en tredje katt till mitt halsband, det jag ser som en selfie. Varje berlock handlar om mig och mitt liv. Nu när jag har tre katter måste också halsbandet ha tre.
Sedan gick jag till Hemtex och hämtade mina tigrar.

Min ursprungliga tanke var att åka hem och hämta bilen för att den skulle vara på kolonin ifall jag behöver den. Men jag ångrade mig och gick för att äta istället. På Pizza Hut.


Salladsbuffé, vitlöksbröd med ost och rött vin. Blev sittande väldigt länge, hade svårt att slita mig från boken. Dessutom lockade inte regnvädret mig.

När jag till sist gav mig av hemåt var det mest fuktigt i luften, inte direkt regn. Åkte till Skarpnäck och gick hem. Var helt utmattad.

Packade upp ett av tigerunderläggen och la på bordet. Är verkligen nöjd med dem.

Kroppen kändes som bly och jag la mig på sängen och lyssnade på Vargen. Somnade och vaknade först vid 22-tiden, sedan vid 3-tiden och slutligen då det var morgon.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Alla mina tigrar

 1. Ingrid skriver:

  Jag ser också på The Sinner. Den är bra och lite annorlunda tycker jag. Såg att den finns på Netflix också.
  Du verkar ha haft en behaglig lördag. De där tigerunderläggen är ju härliga. Vilka färger!
  Hoppas att du får en skön söndag också!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, men det är bara första säsongen som finns där. Såg du den? Annars ska du se den för den var riktigt bra.
   Min lördag var behaglig, lite lagom så där. Nu skiner solen så jag måste nog ta tag i disken. Det är INTE roligt att stå ute och diska i regn. Så nu har jag en hög med disk här inne.
   Jag är så nöjd med mina tigrar. Finns både som gardiner och påslakan såg jag. Men jag nöjer mig med underläggen.
   Önskar dig en skön söndag!
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Vilka härliga underlägg du fick tag på!

  Här har det ösregnat mer eller mindre hela dagen så det blir till att hålla sig inomhus. Men som hundägare behöver man ändå komma ut även om det bär emot i vissa situationer…

  Kram och trevlig söndag!

 3. Micke skriver:

  Pizza hut var längesedan jag var på…fantastiskt gott var det förr minns jag…har nog inte blivit sämre med åren som gått.

  Riktigt fina underlägg där…vore något för oss att investera i…tackar för tipset.

  Ha det jättefint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *