Kom och trösta mig en smula för nu är jag ganska trött

Jobbade natten mellan söndag och måndag. Blev en bra natt, hörde av kamraterna att de två föregående helgnätterna varit mer än jobbiga.
Trots lugn natt var jag trött när jag stämplade ut och det var skönt att byta om och åka hem.

Klädhögen, 4 plagg, som strax skulle göra sina kamrater sällskap i smutstvätten.

Det hade blivit lite varmare igen, kanske runt 10 plusgrader. Vi har ju till och med haft frost och bara någon enstaka plusgrad nattetid. Det märks på växtligheten att hösten kommit på allvar.

Även om jag inte behöver tröstas och heller inte känner mig allena så känner jag ett visst vemod när sommaren är slut. Höstvisa, här med Ainbusk.

Trots väderförbättringen så var det inget väder att dricka morgonkaffet utomhus. Kingston ville gå ut i trädgården, men lät sig mutas med lite mjukmat. De andra två nedlät sig inte till att låtsas tycka det är skönt ute. Kallt och blött. Det tycker Kingston också när han väl kommit ut.

Efter morgonkaffet sov jag ett antal timmar. När jag vaknat och fått i mig nytt kaffe pluggade jag en och en halv timme innan jag gjorde i ordning maten. Medan potatisen kokade tittade jag på Halv åtta hos mig på play.

Idag var det fiskpinnar och potatis som jag bjöd mig själv på. Passade på att göra en beställning på öl, Fuller’s Frontier. Det tillhör beställningssortimentet och måste beställas minst 12 per gång. Har några burkar kvar där hemma, men det skadar inte att lägga upp ett vinterlager.

Efter mycket om och men fick jag till det riktigt bra i spisen. Det blir inte bra förrän man lyckas värma upp rökgången och det är minst sagt lite ”pyssligt”. Men till sist hade vi över 20 grader inomhus och pojkarna sov gott i värmen.

Burnin’ med Cue

Det blev en lugn och skön kväll. Gjorde kaffe och satte mig i sängen med kuddar bakom ryggen och pluggade tills jag kände att det var sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *