Det skulle knappast förekomma – Bloggutmaning i oktober 1

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i oktober med en fråga att besvara varje dag.

 

Första oktober idag, badar du fortfarande i sjön och havet?

Med tanke på att jag i stort sett bara badar om det går 7 torsdag i samma vecka så skulle det knappast kunna förekomma.
Skulle det ändå hända så kan vi anta att jag befinner mig utomlands någonstans där det är varmt. Så varmt att jag behöver svalka mig. För jag badar inte gärna utomlands heller i sjö och hav. Jag är en typisk poolbadare. Men jag har simmat Tjej-Vansbro (sista kilometern) och skulle gärna simma det stora Vansbrosimmet (3 kilometer).

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i oktober 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det skulle knappast förekomma – Bloggutmaning i oktober 1

 1. Här är en som ÄLSKAR att bada, men det måste vara över 15 grader i vattnet – och minst lika mycket på land! Annars så avstår jag!! 🙂
  Sen vi skaffade en liten pool för några år sen så blir det dock inte längre i havet. Min gubbe, som hatar att få sand på kroppen vill inte bada ”live”, och bada själv gör jag inte. Då är det inte kul alls….. Dessutom har vi en liten hund som inte får vara med på badstränderna (han gillar inte heller att bada), vilket gör badning i det fria lite besvärligt för Santos är alltid med oss.
  MVH/Susie

 2. Kicki skriver:

  Hej!
  Jag har svarat på din kommentar på min blogg.
  Jag ser att vi har gemensamma bloggvänner.

  Badat i sjön har jag inte gjort på många år, men ett ett bad i badkar tar jag gärna.

 3. znogge skriver:

  Jag älskar att bada men det måste vara anständiga temperaturer vilket innebär att det bör vara 17 grader. Då känns det ändå kallt men man får offra sig. Pool är okej men slår aldrig havet!

  Kram

 4. Ingrid skriver:

  Jag är en dålig badare och i år har det inte blivit ett enda dopp. Få se om Sicilien kan lura ner mig i poolen åtminstone.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag är en typisk poolbadare och simmar ju gärna i badhuset. När jag har tillfälle på mina resor tillbringar jag gärna tid i poolen. Sådana där pooler som ligger på hotelltak är en klar favorit. 🙂

   Kram

 5. it_is/Anette skriver:

  Jag håller med, det måste vara varmare för att jag ska doppa tårna i *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *