Sjukdom i familjen

Lucas har blivit inlagd på Ultuna sjukhus idag. Han har varit lite dålig några veckor och hade en tid på fredag för provtagning. Idag blev han akut försämrad och jag vågade inte vänta längre.

Han hälsar till alla, både tvåbenta och fyrbenta, vänner. Njur- och leverproverna var bra, Det lät fint på lungor och hjärta. Men han är uttorkad och får dropp och har skyhöga infektionsprover.

Imorgon ska man göra ett ultraljud på tarmen för att se om han drabbats av samma sjukdom som Kingston hade hösten 2017. Mycket tyder på det.

Jag återkommer i bloggen så snart jag hinner. Jag har flera arbetspass den här veckan och mycket att plugga. Det blir därför lite dåligt med uppdateringar i bloggen och adventskalendern kommer att halta lite.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sjukdom i familjen

 1. znogge skriver:

  Men stackars Lucas 🙁 Så bra att det blev ett veterinärbesök redan i dag och att han är i goda händer. Jag håller en tumme för att han ska krya på sig snabbt.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Åh, stackars Lucas och stackars dig som ska måste jobba och samtidigt ha tankar på honom. Hoppas att veterinärerna lyckas lösa hans problem.
  Varm kram till dig!
  /Ingrid

 3. Geddfish skriver:

  Krya på sig, Lucas!
  Jobbigt när en familjemedlem blir sjuk.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *