Tisdag, men det kändes nästan som en måndag

Gick inte upp väldigt tidigt, vid 7 eller 7:30. Skulle på provtagning fastande och då är det skönast att sova till det är dags att gå. Har svårt för att inte få mitt kaffe,

När jag tagit proverna gick jag till Pressbyrån och köpte en kaffe och en lussekatt. Sedan åkte jag hem. Åt ett par knäckemackor och drack mer kaffe, pluggade lite och såg måndagens Halv åtta hos mig. Mitt på dagen gick jag och la mig för en tupplur. Både Kingston och Orvar gjorde mig sällskap i sängen.

Till sist var jag tvungen att gå upp eftersom jag ville hinna till veckomässan före kyrkorådet. Hann i alla fall plugga en stund innan jag gav mig av.

Tyvärr är kyrkorådets sammanträden inte offentliga och det råder sekretess. Men jag kan i alla fall nämna att jag blev väldigt irriterad på ett och annat. men så är det i livet.

Innan jag åkte hem gick jag ett varv i centrum och var inne på ICA Kvantum och köpte 3 lussekatter och 2 KitKat. Fick avstämning i kassan. Systemet reagerar på när man köper för låga summor. Det blev exakt 35 kronor och det tycker avläsaren känns skumt. Man förväntas storhandla. Det där händer mig titt som tätt på Coop också när jag köper få varor för liten peng. Nåja, kontrollen gick ju snabbt i alla fall.

När jag kom hem stod pojkarna innanför dörren och väntade på mig. Troligen hörde de mig när jag gick in i porten.

Resten av kvällen, som blev rätt kort, ägnade jag åt dagens avsnitt av Halv åtta hos mig, gjorde en banköverföring, kollade de provsvar som kommit, pluggade och drack kaffe. Resten av svaren kommer nog imorgon.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tisdag, men det kändes nästan som en måndag

  1. Znogge skriver:

    Fastande på morgonen är ingen hit så då är det lika bra att sova så länge som möjligt. Husse fick också avstämning när han handlade senast. Det var en liknande summa som din så snabbt gick det i alla fall. Jag hoppas slippa idag när jag verkligen ska storhandla.

    Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *