Oh, what a beautiful morning

Efter en längre tid av regn, regn och åter regn är det kallt idag. Bara ett par grader, men så befriande.

På vägen hem var himlen så vacker i rosa, orange och gula nyanser. Bilden blev inte optimal eftersom det speglade sig i tågets fönster. Men med lite fantasi så förstår du nog.

Hade jag inte varit mellan jobb, alltså mellan två jobbpass, hade jag tagit en promenad. För morgonen är verkligen exeptionellt vacker.

Ska försöka sova, en av grannarna borrar och hamrar som vanligt. Har hållit på i snart en månad. Varje dag och dessutom utanför tillåtna tider. Jag behöver verkligen sova idag.

Visst är den fin, vår julgran på jobbet. Ska försöka få till lite julstämning light här på fredag och lördag. Lite lagom så där. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Oh, what a beautiful morning

 1. Ingrid skriver:

  Det var enormt vackert när solen gick ner som ett stort eldrött klot i havet igår när jag åkte hem från Visby. Jag satt och pratade med en bekant, annars skulle jag minsann tagit ett kort på det.
  Er gran är verkligen fin!
  Hoppas att du sover nu och får vakna och känna dig utvilad.
  Tack så hemskt mycket för det vackra julkortet och pussa lite extra på Kingston och Orvar från mig.
  Kram, Ingrid

 2. Mia skriver:

  Underbar morron, bäst att njuta medan tid är, snart kommer blidvädret igen 😉 Jättefin gran också 🙂

 3. znogge skriver:

  Jag kan verkligen föreställa mig! Efter alla dessa gråa och regniga dagar är det verkligen skönt att se ljuset igen. Här visar sig solen lite då och då vilket gör stor skillnad.

  Så irriterande med en granne som borrar i tid och otid för det är verkligen ett ljud som inte går att tänka bort. Hoppas att du fick sova dina timmar.

  Kram

 4. skogsnuvan skriver:

  Skönt när solen tittar fram Här har det varit 16 grader kallt hela dagen men solen tittade fram en liten stund men det blåste snålt så jag har hållit mig inne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *