1037,5 och 17,3

Dagen började med siffrorna 10:45, det vill säga att jag verkligen passade på att sova ut. Visserligen släckte jag lampan efter midnatt, men inte så långt efter. Jag är helt enkelt duktig på att sova.

Som vanligt startade dagen i köket med kaffe. Lufttrycket på barometern visade hela 1037,5 och temperaturen inomhus 17,3 i sina respektive skalor. Bra med högtryck, det gillar min kropp, men alldeles för kallt. Min nya, röda vän fick värma mig.

Tittade på På spåret till morgonkaffet. Om man nu kan kalla det så. Var väl snarare elvakaffe, en sann klassiker. Hur som helst så var tanken att jag skulle börja plugga direkt efteråt. Men jag hade istället en lång konversation med K på WhatsApp. Klockna hann bli 13:45 innan jag kom igång.

Med en del avbrott för diverse pluggade jag i 3 timmar. I pauserna gjorde jag 2 mindre Jansson, åt middag, spelade lite spel för att slappna av och få ny energi till att fokusera.
Gjorde chokladpudding och vispade grädde.

Efter de 3 timmarna tog jag en längre paus med kaffe, chokladpudding och gav mig äntligen tid att titta på en av mina obligatoriska julfilmer som jag inte hunnit med ännu: Tomten är far till alla barnen.

Efter filmen pluggade jag en stund till innan det var dags att sova. Åt lite och drack kaffe igen. En på det hela taget bra dag.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på 1037,5 och 17,3

 1. Znogge skriver:

  Så skönt att få sova ut lite och starta dagen i egen takt. Här har det inte blivit så många filmer som planerat men än är helgerna inte slut.

  Kram och ha en bra söndag!

 2. Ingrid skriver:

  ”Tomten är far till alla barn” har verkligen blivit en julklassiker och den gick på någon kanal för ett tag sedan, men just då orkade jag inte med den, så jag hängde bara med en stund.
  17,3 grader inomhus är alldeles för kallt. Jag har mellan 20 och 21 och tycker att det är i svalaste laget.
  Nu ska jag gå och se på dagens avsnitt av ”Min fantastiska väninna”, för i kväll är jag hos min granne på julkalas.
  Ha en skön söndagskväll!
  Kram, Ingrid

 3. Mia skriver:

  Skönt med sovmorron för dig 🙂 det behövdes nog med tanke på allt du gjorde under dagen. Ha en fin kväll nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *