Plums i – Bloggutmaning i januari 8

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag.

 

Så här i januari tar du dig något dopp utomhus?

Haha… Skulle inte tro det va. Jag badar knappt på sommaren, så att bada på vintern ligger inte riktigt för mig.
Det enda som skulle få mig att hoppa i på vintern är om jag tror att jag skulle kunna rädda ett liv. Jag har hoppat i och räddat min egen, panikslagna, schäfer för många år sedan. Det var visserligen inte vinter, men definitivt inte badväder. Kan det ha varit höst och typ 10 grader ute eller något sådant. Jag fick i alla fall upp den stackarn och han gick aldrig i vatten någon mer gång i sitt liv. Jag fick ta mig hem genomblöt och frusen.
Normalt sett föredrar jag badkaret som förstahandsalternativ och poolen i andra hand.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Plums i – Bloggutmaning i januari 8

  1. znogge skriver:

    Visserligen är jag ingen badkruka men vintertid hoppar jag verkligen inte i. Bra jobbat av dig att du kunde rädda din hund.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *