Störande grannar – Bloggutmaning i januari 23

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag.

 

Ett ljud som gör mig irriterad…

Det finns en hel del ljud som gör mig irriterad. Inte minst detta ständiga renoverande som pågår fler dagar om året än jag kan räkna till. Tror jag kan räkna de dagar det inte borras, bilas och hamrar på mina fingrar.

Annars är också tvättmaskiner irriterande med sin skongång och det lite vinande ljud som uppstår när centrifugeringen sätter igång.
I tvättstugan får man bara tvätta mellan 07 och 22. Men alla dessa privata tvättmaskiner som folk har i sina lägenheter och många passar på att tvätta nattetid.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Störande grannar – Bloggutmaning i januari 23

 1. Ingrid skriver:

  Jag är irriterad på fläkten som ständigt susar och inte går att stänga av. Därför har jag nästan alltid radion på i köket. I badrummet är det dåligt med värmen på elementet och så står den där fläkten och drar ut den lilla värme som finns.
  Ha det gott!
  Kram, Ingrid

 2. Geddfish skriver:

  På tal om tvättmaskiner i lägenhet, så kan jag också uppleva det störande. Men men, det är väl ringa. Borrningar är värst, för de brukar vara långvariga och okontrollerbara.
  Ha det så bra, kram!

 3. Znogge skriver:

  Borrningar är så irriterande för man kan absolut inte tänka bort ljudet. I vissa lägen är det behändigt att bo i villa.

  Kram och god fredagsmorgon!

 4. OJ tvättar folk nattetid hos er? Här kan man bli vräkt för sådant. Jag har egen tvättmaskin, men den går som längst till kl 21:00 på kvällen. Startar gör den tidigast vid 7-8:00 av respekt för grannar, dock aldrig på helgen. Jag minns när sonen var liten och kräktes, då fick man skölja av allt och sedan tvätta på morgonen. ALDRIG för mitt liv att jag skulle startat maskinen mitt i natten, det är respektlöst 😮 .

 5. Micke skriver:

  Oj…vi har ju egen tvättmaskin i lägenheten, men tvätta efter 22.00 finns inte på kartan här…vi behöver vår skönhetssömn här 😉

  Men skämt åsido…vi kan ju höra tvättmaskinen hos grannarna nedanför lite på dagarna om vi befinner oss i badrummet där maskinen står men i övrigt så hörs ingenting till de andra rummen.
  Då är ändå vårt hus från 1968..kanske är det som gör att det inte hörs så tydligt upp till oss?

  Men renoveringarna hörs betydligt mer….hujeda mej när de sätter igång…inte trevligt alls 🙁

  Ha det fint nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *