I fiskarnas tecken – Bloggutmaning i april 12

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.

 

Påskdagen idag, har du ätit sill under påsken?

Nej, i alla fall inte ännu. Men jag bunkrade upp med 5 burkar sill inför helgen och en lax som ska tillagas i ugnen. Den har ett utgångsdatum som gör att jag kan tillaga den nästa helg. Då kommer delar av den att hamna i någon av mina matlådor.

Jag är ett stort fan av fisk i allmänhet och sill i synnerhet. Det är en ren slump att det inte blev någon fisk den här helgen. Jag hade inte tillagat laxen och packade mina tre matlådor med mat från frysen. Visst hade jag kunnat ha sill i någon av lådorna, men det blev helt enkelt inte så.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i april 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på I fiskarnas tecken – Bloggutmaning i april 12

  1. Ingrid skriver:

    Jag har minsann ätit sill och så lax och lax och lax.
    Ha en fin fortsättning på helgen!
    Kram, Ingrid

  2. Åh då låter det som en fullträff ändå att du kan äta sill och fisk lite utspritt :). Är ändå ganska bra erbjudande på fisk nu vid påsken :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *