Ledig, men inte x-tra – Bloggutmaning i april 13

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.

 

Annandag påsk, en extra ledig dag tillsammans. Vad gör du?

Visst är jag ledig. I alla fall från jobbet. Men dagen kommer inte att avvika speciellt mycket från någon annan måndag. Eller annan ledig dag överhuvudtaget.

Ikväll ska jag resa hem. Det är länge sedan jag var hemma och egentligen skulle jag helst inte vilja åka nu heller. Jag bor i ett av de områden där flest är smittade. Men jag behöver hem och hämta ut ett paket som enligt PostNord ligger kvar till tisdag, byta mina däck och hämta en massa saker som jag har skrivit upp på två långa listor. Jag ska också träffa min son på avstånd.

Men innan jag reser ska jag plugga, bära bort lite saker till tornet och umgås lite med Fia och U. Ska nog ta en promenad med Penny också. Sen är det en massa disk här efter helgen som måste tas om hand…

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i april 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *