EFIT – Ett Foto I Timmen – 11 april

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 11 april hittar du här.

Lördag är arbetsdag för mig nu och ett bra tag framöver. På mitt jobb kan man inte ta några foton. Möjligen något enstaka.

Klockan 07-15: Jag var på jobbet och befann mig på ett patientrum i stort sett hela tiden. Men utsikten över Växjösjön går inte av för hackor. Inte många av mina arbetsplatser som kunnat bjuda på sådana vyer.

Klockan 15-16: Duschad och med nytvättat hår var det dags att ge mig av från jobbet. Trött, inte minst efter en dag med visir och munskydd.

Klockan 16-17: Bilden är lite fusk… Broqvists stängde klockan 16:00 och då var kaffet och den lilla citronmarängbakelsen uppäten och jag gick in med porslinet till dem strax efter stängningen medan de räknade kassan.

Klockan 17-18: Jaja… jag vet att mina matvanor ger dietister både mardrömmar och infarkter. Blev inbjuden på efterrätt och kaffe hos Fia och U.

Klockan 18-19: Blev trött bara av att se disken. Bestämde mig för att vila lite först innan jag tog tag i den.


Klockan 19-20: Ligga i fönstret och titta ut är en populär sysselsättning hos oss. Här var det Kingston som höll utkik över gården.

Klockan 20-21: Jag tittade på TV-serien Paradiset på svtplay.


Klockan 21-22: Med risk för att anklagas för att orsaka någon dietist ångest och sömnlösa nätter åt jag ytterligare en påskbakelse. Det var Fias dotter, som bor i huset bredvid, som kom med den till mig.

Klockan 22-23: Trots att det var lördagskväll, påskafton, kändes det dags att gå och lägga sig. Det kändes lite konstigt att inte gå på midnattsmässa, men i år är alla gudstjänster inställda.

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2020, Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

7 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 11 april

 1. Ingrid skriver:

  Kul att följa din dag som vanligt. Jag känner igen scenen från Paradiset och Den där 22-bakelsen ser riktigt läcker ut.
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram, Ingrid

 2. Mia skriver:

  Nu har jag missat EFIT…IGEN!! Men kul att få följa med dig under din dag och jag tycker att man visst ska få unna sig nåt gott 😉 Ha en fin fortsättning på påsken <3

 3. Znogge skriver:

  Kul att få följa din dag. Klart att du skulle unna dig lite gott på påskafton. Personer som har eventuella synpunkter får skaffa sig något viktigare att fundera över 😉

  Kram och ha en bra påskdag!

 4. Anni skriver:

  Men det var ju påskafton, klart att man får äta godsaker då! Såg inte att du tryckte i dig något godisstinnt påskägg, fullt av färgämnen och smakditon. Din kost är så mycket bättre och godare 🙂
  Men VARFÖR kan din CAPTCHA inte räkna?

 5. Anni skriver:

  Jag måste alltså kopiera min kommentar och uppdatera sidan för att få en ny ekvation där mitt svar accepteras …

 6. Micke skriver:

  Tur jag inte känner någon dietist 😉
  Men någonting borde man väl få unna sig kan jag tycka.

  Kul att få följa din dag på detta vis, kanske vore något för mig också när jag tänker efter.

  Vi brukar ha stormiddag på påskafton med delar av familjen där de flesta sedan går till någon mässa, jag brukar ta hand om annat istället men det är en tradition med mässor hos stora delar av familjen.
  En fin tradition tycker jag även om jag inte deltar själv.

  Men i år, ingen middag, ingen mässa, vi får ta nya tag nästa påsk.

  Ha det fint Kraka och ha en fin påskdag.

 7. Pingback: Böcker och uteserveringar – Bloggutmaning i juni 8 & 9 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *