Fem en fredag v. 18: Utrymme

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad skulle du göra med mer förvaringsutrymme?
 2. Vad skulle du göra med en större bostad?
 3. Skulle du hellre ha större kök eller badrum?
 4. Vad skulle du göra med ett större sovrum?
 5. I vilket rum tillbringar du helst din tid hemma?

 

 1. Förhoppningsvis skulle jag använda det till att skapa mer ordning. Men risken är förstås att jag skulle förvara ännu mer som behöver sorteras och tas om hand.
 2. Ingen aning. Jag behöver nog ingen större bostad. Jag bor på flera ställen, normalt sett hemma och i stugan. Just nu även i hyrd bostad i Växjö.
 3. Hmm… Måste jag välja?
  Ett större kök skulle naturligtvis vara nice. Då skulle jag ha en köksö, fler skåp och ett större frysskåp.
  Ett större badrum skulle ge plats för utrymme med sittmöbler så jag skulle kunna ta fotbad. Eller bara sitta där och njuta.
 4. Bygga en walk in closet Tyvärr finns det inte en chans att få plats i nuvarande utrymme i mitt hem.
 5. Hemma är det köket. Där sitter jag nästan jämt. Om jag inte ligger i badkaret.
  I stugan är det antingen sovrummet där jag tillbringar mycket tid i sängen. Eller i vardagsrummet, vid bordet vid fönstret. Men jag sitter mycket ute i trädgården om vädret tillåter.
  Här i Tornet är det uppe i rummet på övre våningen. I soffan med utsikt ut mot fälten och himlen. Just nu är det mörkt ute, men det är ett rum för alla tider på dygnet och med största sannolikhet också för alla tider på året.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fem en fredag v. 18: Utrymme

 1. Hej!

  Skulle bara säga att jag fortsatt med bloggutmaningen om du vill delta :).

 2. Znogge skriver:

  Mer förvaringsutrymme skulle vi behöva men det går ju att åtgärda.

  Kram och god kväll!

 3. Ingrid skriver:

  Du har ju lite olika boende att välja på, så det som saknas på det ena stället kanske finns på det andra. Jag förstår att du trivs i övre rummet i Tornet. Det är väldigt bra att bo på markplan som jag gör nu, men jag saknar verkligen att kunna gå en trappa upp och få en annan blick ut över omgivningarna, för att inte tala om att ha en balkong. Jag har ju min uteplats, men jag skulle vilja ha en balkong också, som jag hade på Stenstugu. Men man kan ju inte få allt!
  Kram, Ingrid

 4. Karoleen skriver:

  Oj, många boenden! Spännande att ha så många alternativ, antar att det är kul med variationen 😉 Härligt med ett rum i tornet, låter mysigt!

 5. Pingback: Fem en fredag v. 19: Just nu - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *