Trött onsdag

Det ville sig inte riktigt. Jag var trött och kom inte igång med något. Inte på riktigt i alla fall.

En till som var trött

Klockan 13:15 var det dags för det där kollegiemötet som jag trott var igår. Efter lite krångel fick jag igång både ljud och bild på zoom. Jag är en av studentkårens representanter i lärarkollegiet på Newman institutet.

Klockan var nästan 15 när mötet var slut och det var dags att fundera på hur jag skulle använda de timmar som var kvar av dagen.

Började med att gå ut och hämta posten. Det var inget till mig. Blev bjuden på kaffe utanför Manolia där C bor nu. Det var skönt i solen.

Gick in till mig för att plugga, men det blev inte så lång stund. Dels var jag hungrig och lagade lite middag, dels frågade Fia om vi skulle ta en promenad. Tyckte det lät som en bra idé.

Det hade redan börja skymma när vi gav oss av och mörkare skulle det bli. En del av vägen var ganska oländig och jag var rädd att snubbla över något. Men det gick bra.

                                                 Himlen var nästan magiskt vacker

När vi kom hem gick jag upp i Tornet och satte mig för att skriva. Men jag ska nog satsa på en tidig morgon istället för en sen kväll. Dssutom är klockan strax 23 så det är inte så tidigt trots allt.

Rummet på översta våningen i Tornet

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *