Sommarplaner – Bloggutmaning i maj 7

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i maj med en fråga att besvara varje dag.

 

Har du satt upp några planer för sommaren ännu?

Ja. Tyvärr!

Jag ska jobba hela sommaren, fram till och med den 6:e september. Fredag, lördag, söndag. Det kändes, efter att jag funderat igenom det noga, som en okej deal. Jag skulle plugga i veckorna och jobba på ett mindre sjukhus IVA-avdelning på helgerna.
Avtalet gjordes upp i oktober, innan någon ens hört talas om SARS-CoV-2 och Covid-19. Nu är det inte lika behändigt längre. Jag jobbar i nuläget bara med Covid-19-patienter. Ett tungt arbete, både fysiskt och psykiskt.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i maj 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sommarplaner – Bloggutmaning i maj 7

  1. znogge skriver:

    Jag förstår mer än väl att det inte blev som du hade tänkt dig. Din arbetssituation har blivit väldigt påfrestande såväl psykiskt som fysiskt. Hoppas att du kan unna dig en rejäl ledighet när ditt uppdrag är avslutat.

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Då har du en tuff sommar framför dig! Jag hoppas att du får vara frisk och orkar med det tunga jobbet. Vi får hoppas att antalet insjuknande som behöver vård på IVA minskar efterhand som tiden går.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *