Det är mååååndag

Så var de då äntligen måndag igen! Jag vaknade lika tidigt som jag skulle gjort om jag börjat jobba 7 igen. Men eftersom jag bara sovit knappt 3½ timme så bäddade jag ner mig igen. Nästa gång jag vaknade var det redan förmiddag.

Upptäckte ganska omgående att vattnet var avstängt. Men som tur var hade jag vatten i vattenkokaren och kunde ta en kopp kaffe.

Jag gick sedan för att kolla på kattungarna som föddes igår. Tre stycken fina små knyten som mamma Katten är så stolt över.

Bilden från söndagen och de är bara någon timme gamla

Det var inte lätt att få en bild på dem, Katten skyddade dem. Men Fia hade en bild som hon skickade till mig.

Har pluggat, ska plugga mer om en stund, pratat i telefon både med F och med min bror. Funderar på om jag ska se ett avsnitt Sorjonen på Netflix. Den här måndagen har gått väldigt fort och det är redan kväll.

Närbelägen grönska, tyvärr inte synlig från min uteplats. Eller grönskan i stort är naturligtvis synlig, men inte de söta violerna.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det är mååååndag

 1. Znogge skriver:

  Kan tänka mig att det är skönt att arbetshelgen är avklarad och att du får lite lugnare dagar! Vilka ljuvligt söta kattungar <3 Kanske dags för en tredje?

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Jag är lite besviken på den här omgången av Sorjonen. Det är så väldigt dystert och otäckt. Jag har sett tre avsnitt, men just nu pausar jag. I stället ser jag Falsk Identitet, den franska serien som finns på svtplay. Fem säsonger med 10 avsnitt i varje säsong. Jag ser ett par-tre avsnitt om dagen.
  Så kul med kattungar!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag känner mig också besviken på Sorjonen. Men ska väl tragla mig igenom serien.
   Ja, kattungarna är verkligen söta. Nu har det kommit till en uggleunge. De kan få 1-3 stycken och de kläcks ofta med lite mellanrum i tid.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *