Fem en fredag v. 34: Vem, vad, när?

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vem har du pratat med mest den här veckan?
 2. Vad har du lyssnat på mest under veckan?
 3. Var har du spenderat mest tid under veckan?
 4. Vad har du sett mest av den här veckan?
 5. När har du varit som mest trött under veckan?

 

 1. Om man med veckan menar måndag till fredag så är det F. Vi pratade i telefon på tisdagen och på onsdagen var han med mig till Uppsala när jag hämtade bilen. På onsdagskvällen hade jag en middag för honom och några vänner för att fira att han fyllde 35 år på torsdagen. På torsdagen ringde jag till honom och gratulerade en extra gång.
 2. Storytel.
 3. Åter igen tar vi måndag till fredag och då blir det stugan.
 4. Utomhusmiljö. Det jag sett genom bilfönstret från Stojby till Stockholm tur och retur, men också min trädgård vid stugan.
 5. Jag var enormt trött på onsdagskvällen efter den intensiva dagen och kvällen.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fem en fredag v. 34: Vem, vad, när?

 1. Geddfish skriver:

  Trevligt att läsa dina svar!
  Så härligt att ha så mycket kontakt med sonen!
  För min del är det döttrarna som håller i det mesta, sönerna är lite trögare men de är också klippor.
  Kram och trevlig söndag!

 2. Pingback: Fem en fredag v. 35: Höst - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *