Fem en fredag v. 35: Höst

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad ser du fram emot i höst?
 2. När kommer höstkläderna fram?
 3. När är det på riktigt höst?
 4. Gör du något under hösten du inte gör någon annan säsong?
 5. Vad tar du med dig från sommaren?

 

 1. Mina nya kurser jag ska läsa.
 2. Jag hänger inte undan några kläder i egentlig mening så svaret är väl att jag tar på dem när det känns lagom kallt.
 3. När luften är så där krispig som den bara är på hösten.
 4. Fyller år.
 5. Den yrkesmässiga erfarenheten av att jobba under en pandemi. Jobbigt, men lärorikt. Hade inte ens funderat över möjligheten att få vara med om något liknande här hemma i Sverige.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Fem en fredag v. 35: Höst

 1. Susjos skriver:

  Spännande med nya kurser!
  Jag fyller också år på hösten…
  Ha det gott!

  • Kraka skriver:

   Ja, det ska bli spännande. Speciellt den om medvetande och själen.
   Ha det gott du också!

 2. Ingrid skriver:

  Så roligt att läsa dina svar!
  Jag skiftar faktiskt lite i garderoben mellan vinter och sommarkläder, men ännu är det sommarkläderna som är framme – eller kanske rättare sagt hänger främst.
  Hoppas att du har en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Min vinterkappa har hängt på tamburmajoren hela sommaren och snart är det dags för den igen. Nedanför står mina vinterboots. Funderar lite på en nyinvestering i en Gudrun Sjödén-parkas igen. Jag fick ju alla pengarna tillbaka när jag reklamerade den jag hade för två år sedan.. Trots att det var någon gång i april/maj-skiftet. Hade haft den dagligen hela vintern. Men den höll inte den kvalitet som man ska kunna förvänta sig. De menade att jag haft otur och jag är villig att göra ett nytt försök. De har en grafitgrå som jag är intresserad av. Men jag vill se den live innan jag bestämmer mig. Färger på nätet och i katalogen kan skilja en del. Tyvärr finns det inte så många butiker i landet. Tror bara Stockholm, Göteborg och Malmö.

   Tack, min söndag blir förhoppningsvis okej. Hade gärna stannat hemma, men plikten kallar.

   Ha en fin söndag!

   Kram

 3. Pingback: Fem en fredag v. 36: Längd - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *