Mellan jobb, ett slags semester – Dag 9

Egentligen skulle jag kört hem till huvudstaden idag. Men av någon anledning så kunde jag inte somna förrän framåt fyra eller halv fem. Hade dessutom en hel del jag behövde göra innan jag åkte och planerade om. Antingen att åka efter onsdagens studiedag på zoom eller superdupertidigt på torsdagsmorgonen.

Trots den minst sagt korta sömnen var jag uppe vid halv nio. Drack kaffe och började sedan plugga. Har varvat studierna med att diska och fixa lite i köket. Skrivit och tackat för alla grattishälsningar på Facebook, en bit över hundra stycken.

Till lunch åt jag en kronärtskocka, köpte ju två och det var dags att äta den andra nu medan den var fräsch. Tog mig tid att vispa smöret för att få det extra gott.

Drack kaffe inne hos Fia och U och fortsatte sedan  eftermiddagen med att plugga. Pluggade hela kvällen, med undantag för en kortare powernap på dryga halvtimmen. Utvilad och pigg bäddade jag rent med mina nya påslakan jag köpte senast jag var på IKEA. Det var mest för deras skull jag ville åka dit, hade sett dem på hemsidan och blivit förälskad i mönstret.

När det var en timme till midnatt bestämde jag mig för att försöka sova lite. Dagen hade gått alldeles för fort och med tanke på min förra natt var sömn verkligen något välbehövligt.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Växjö. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 9

 1. znogge skriver:

  Hoppas nattsömnen blev bra. Jag tycker det är något speciellt att lägga sig i nya laken och mönstret var verkligen snyggt. Kokta kronärtskockor är bara så gott!

  Kram och god onsdag!

  • Kraka skriver:

   Tack! Jag sov alldeles utmärkt. Synd bara att jag var tvungen att vakna tidigt just idag.
   Visst är det speciellt med nya lakan. Jag samlar på mig påslakan lite som vissa kvinnor samlar på sig skor.

   Hoppas din onsdag blir bra,
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det var ett snyggt påslakan minsann. Så skönt att krypa ner och få njuta av nya lakan.
  Jag behöver köpa några nya påslakan jag också och göra mig av med de gamla slitna. Jag tänker på det varje gång jag bäddar rent, men har inte kommit till skott. Få se om det kan bli ett besök på någon IKEA snart.
  Ha en skön onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *