Mellan jobb, ett slags semester – Dag 10

I natt sov jag lika gott som jag sov dåligt förra natten. Vilket i och för sig inte betydde att jag kände mig utvilad när alarmet väckte mig klockan 05:00. Snoozade några gånger och gick slutligen upp 05:35.

Gick ner i köket och gjorde kaffe och två mackor med kaviar och ost. La fram lite köttrester, kokta i micron förstås eftersom det var fläskkött, till katterna. Det är sådant som blev kvar när jag lagade maten i söndags.

Satte mig vid datorn med kaffet och läste igenom texten jag skulle skriva en sammanfattning av. Drack mer kaffe.

Klädde mig och fixade till mig så pass att jag kände att jag var beredd att bli betittad på zoom. Jag avskyr verkligen detta att man kan sitta och stirra på mig utan att jag vet om det. Jag gillar verkligen inte zoom. Men, det ska jag ge det, det är ett välfungerande sätt att umgås, sammanträda och ha lektioner via nätet.

Det blev en bra förmiddag och under lunchpausen, 2 timmar, hämtade jag hem min tvätt och hanterade det som inte var helt torrt.
Gjorde lunch av grönsaksrester och blandade till en dressing av crème fraiche, gräddfil, mangochutney och curry.

Diskade och började packa. Hann bära bort det mesta til bilen också innan vi skulle börja eftermiddagens lektion.

Vi slutade alldeles strax efter klockan 16. Jag skyndade mig att bli klar för att komma iväg. Ville hinna köra den mindre vägen innan det blev mörkt.

Stannade i Norsholm för att gå på toa och köpa något att äta. Sedan ännu en paus vid Järna för att låna toaletten.

När klockan var 23:30 hade jag burit in allt, gett katterna mat och vatten, kollat posten, parkerat i garaget och var på väg att tappa upp ett bad.

Nu sitter jag på min bädd och ska strax sova. Har mycket att göra imorgon.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Stockholm, Växjö. Bokmärk permalänken.

6 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 10

 1. znogge skriver:

  Det blev verkligen en lång och intensiv dag! Hoppas att torsdagen bjuder på några pauser.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så skönt att bilresan gick bra och att ni är på plats i storstaden igen. Jag hoppas att du har fått en lång och skön sömn. Du kanske sover fortfarande förresten för klockan är bara halvtio.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Nejdå, jag sover inte. Alarmet väckte mig åtta, men jag kom inte ur bädden förrän nio.

   Kram

 3. Micke skriver:

  Är inte så förtjust att man kan se mig heller i sådana där ”kommunikationsprogram”, brukar lägga upp en gammal bild på en kopp kaffe istället, tur vi bara använder det när vi har ”morgonmöte” på kneget varje Måndag….i övrigt har vi möten och sammanträden i verkliga livet…kan bli lite trångt ibland kan ju jag känna men det är ju inte jag som bestämmer ”upplägget”.

  Ja, ibland håller sig sömnen borta och man vrider på sig halva natten, somnar man så vaknar man strax igen, tur det inte är så ofta det händer undertecknad åsna 😉
  Tur man oftast kan sova riktigt gott nästkommande natt då.

  Ha det fint Kraka.

  • Kraka skriver:

   En av kursdeltagarna kom i bild flera gånger då hon gjorde lite udda saker. Pussade sin hund på nosen. Åt något med sked, troligen fil eller yoghurt. Problemet var inte så mycket att hon kom i bild, men hon hade glömt tysta sin mikrofon och smaskade något alldeles förfärligt. Med mikrofonförstärkt ljud…
   Annars var det bara den som talade som var i bild. Har inte förstått om det är något man gör som orsakar att det syns vad man gör utöver sitt deltagande i samtalet. Det gäller att akta sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *