Fem en fredag v. 42: Rutiner

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Hur ser din morgonrutin ut?
 2. Hur ser din kvällsrutin ut?
 3. Vad måste du göra varje dag?
 4. Har du någon rutin som andra troligtvis inte har?
 5. Vad gör du sällan som andra gör?

 

 1. Jag börjar med att gå på toa, sedan kollar jag om katterna har vad de behöver. Sedan är det kaffe som gäller.
 2. Jag har ingen speciell kvällsrutin. Det blir lite som det blir beroende på situationen.
 3. Borsta tänderna, dricka kaffe och äta något.
 4. Jag dricker kaffe på nätterna. Speciellt om jag har svårt att sova. Ofta dricker jag kaffe precis innan jag lägger mig. Sedan sover jag gott.
 5. Ingen aning vad andra gör. Men jobbar måndag till fredag och har helg varje weekend är i alla fall något som inte ingår i mitt normalliv. Har jobbat något slags skift sedan 1974.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Fem en fredag v. 42: Rutiner

 1. jag dricker te på morgon och max en kopp kaffe efter lunch…

 2. Boklysten skriver:

  Jobbigt med skiftarbete, maken gjorde det under lång tid och han var alltid trött, aldrig riktigt utvilad

 3. Paula skriver:

  Har hört flera som sagt att de dricker kaffe på kvällen medan andra säger att då kan de inte sova. Jag vet inte, för mitt kaffedrickande händer på förmiddagarna för att jag ska vakna till.
  Trevlig helg, kanske är den ledig?

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  för det mesta dricker jag bara kaffe på morgonen. tror inte att jag skulle sova om jag drack kaffe på kvällen eller natten. men jag har en kollega som dricker kaffe det sista hon gör på kvällen. och hon kan också sova 20 minuter på dagen om hon kommer åt och vara som en ny människa efter det.

 5. Kina skriver:

  Har heller aldrig haft problem med att dricka kaffe sent. Under ett stort antal år jobbade jag på schema där det ingick både kvällar och helger, och jag trivdes alldeles ypperligt med det. Det var också skönt att vara ledig på vardagarna ibland då andra jobbade. Men ju äldre jag blev desto mer längtade jag efter ”normala” tider.
  Ha en bra helg, vilket du är ledig eller ej!

 6. Geddfish skriver:

  Jag har dragit ner på mitt kaffedrickande till enbart en stor kopp på morgonen. Jag skulle klara av att sova även om jag drack kaffe på kvällen, men känner inget behov.
  Önskar dig en fin helg och puss på nosen på dina fina katter.
  Kram!

 7. Pingback: Fem en fredag v. 43: Hopkok - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *