Som en pendel hit och dit

Så var det dags att resa tillbaka hem till Stockholm. Det blev en kort, men intensiv, helg i Växjö.

Jag sov dåligt, vaknade halv fyra och var uppe och åt frukost. Allt blev fel och jag somnade sedan om och vaknade vid halv tiotiden. Då borde jag varit igång för länge sedan, men jag behövde verkligen sova.

Efter kaffe och ännu lite frukost åkte jag för att tanka bilen och sedan till Classe för att köpa färg till skrivaren. Svart färg. Det är mest det som går åt när jag skriver ut skolpapper.

När jag var tillbaka gjorde jag lunch, åt och skrev ut ett viktigt papper som skulle postas. Sedan åkte jag iväg.

Stannade till hos L i Svenarum. Har inte varit där fastän hon bott där ett bra tag. Vi fikade och åt mackor och sedan gav jag mig av igen. Jag hoppades hinna upp till Svanshals innan det blev mörkt. Det gjorde jag inte. Trots att klockan bara var runt halv fem var det kolsvart och jag såg inte något. Får återkomma vid annat tillfälle.

När jag väl var tillbaka på E4 gjorde jag bara ett stopp, i Stavsjö. Brukar stanna där för att gå på toa och ibland för att äta något. Den här gången blev det både ock.

Pojkarna blev väldigt glada när jag kom hem. Jag la upp mat till dem och gjorde rent i deras lådor innan jag tog ett bad. Nu har jag nätshoppat lite åt dem också. Både mjukmat och torrfoder. Den sort som Kingston behöver. Men båda pojkarna gillar den maten.

Ska göra en kopp kaffe innan sovdags. Ute regnar det hör jag genom fönstret. Det smattrar på rutan. Kan väl inte påstå att jag älskar höstvädret precis.

Det här inlägget postades i Livet, Växjö. Bokmärk permalänken.

4 svar på Som en pendel hit och dit

 1. Znogge skriver:

  En intensiv dag på alla vis. Synd att du inte kom iväg som planerat men det gick ju så här också. Själv kör jag helst i dagsljus om det är längre sträckor.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Jag föredrar absolut att köra medan det är ljust. Speciellt på småvägar. Men det blir ju mörkt så tidigt nu.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag tycker att det blir besvärligare och besvärligare att köra i mörker och undviker det verkligen. Det är lite knepigt vintertid förstås när dagarna är så korta. I fredags när vi var på Suderbys med SPF körde jag, men som tur var hann vi precis hem innan det blev riktigt mörkt.
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag var ju ute på Östgötaslätten igår, i mörkret, och det var inte nådigt. Ibland var vägen så smal att det inte gick att mötas. Inget såg jag heller.

   Ha en fin dag du också!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *