En spricka för ljuset att komma in – Bloggutmaning i november 2 & 3

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i november med en fråga att besvara varje dag.

 

 Nu är det mörkt på kvällarna, hur känner du för det?

Det beror ju alldeles på vad jag ska göra. Jag tycker inte om att köra bil, i alla fall inte på okända småvägar. Inte på kända småvägar heller förresten.
Men är jag inomhus stör det mig inte. Men de korta dagarna, speciellt då det är mörkt både då man kommer från jobbet och då man ska dit är jobbigt. Då kan det hända att man inte ser ljus på en vecka eller mer.

 

November är en grå månad, vad gör du för att ljusa upp den?

Just nu ligger hela livet nere på grund av pandemin. Det enda man kan göra är att tända lite ljus hemma. Så tycker jag att det är mysigt att elda i vedspisen i stugan. Men egentligen är jag sällan där såhär års.

Under normala omständigheter skulle jag nyss kommit hem från en resa i Nepal och snart vara på väg till London. Jag skulle också haft en rad bio- och teaterbesök inbokade.
Just nu tvivlar jag på att det någonsin blir normalläge igen.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i november 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En spricka för ljuset att komma in – Bloggutmaning i november 2 & 3

 1. Ingrid skriver:

  Man kan verkligen fundera över hur det kommer att se ut i framtiden! Oktober och november har ju alltid varit resemånader för mig och när jag tittar tillbaka i bloggen dyker det ena minnet upp efter det andra. Jag har varit på Sicilien, i Toscana, på Sardinien och på Mallorca.
  Jag tvivlar på att jag kommer iväg på någon mera resa och tror att jag får leva på minnen i fortsättningen.
  Och presentkortet till Länsteatern som jag fick i julklapp förra året är fortfarande outnyttjat……
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Vi brukar alltid resa på novemberlovet så på Facebook trillar det in minnen från Budapest, Prag, Dubia, Stockholm och andra trevliga platser. Visst saknar man det men det finns inga alternativ…

  Kram och ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *