Onsdag, torsdag och så lite fredag på det

Onsdagen tillbringade jag med min son. Jag behövde göra några inköp och lockade med honom som bärhjälp.

Inhandlade bland annat kattsand, det är tungt och var orsaken till bärhjälpsbehovet, men även en del annat som jag behövde.
Vi åt på Max, jag åt en fiskburgare. Tycker att deras fiskburgare är de bästa.

Vilade lite när jag kom hem och sedan var det dags för arbete. Likaså natten efter arbetade jag. Dagen emellan gick helt åt till att sova.

Fredagen blev väl lite mer varierad, om än ganska torftig den också. Innan jag åkte hem var jag och fick influensavaccin.
När jag kom hem gick jag och la mig och sov till 15:30 ungefär. Gick upp och drack morgonkaffe och såg veckans avsnitt av The Sinner.
Pluggade och sedan tittade jag på första avsnittet av Dark Mirror på Netflix. Under tiden drack jag lite vin och åt lite kex med ost. Mer spännande än så blev inte dagen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

6 svar på Onsdag, torsdag och så lite fredag på det

 1. Ingrid skriver:

  Vad tycker du om Dark Mirror? Är det något du kan rekommendera. Jag tittar fortfarande på Velvet, som har hur många avsnitt som helst. Det är verkligen spansk dramatik på en nivå som varierar från spännande till rena buskisen, men jag får mig många glada skratt i alla fall.
  Ha en bra helg vare sig du jobbar eller är ledig!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, eller nej… Beror på vad man gillar. Serien nämndes i en intervju i ett av de youtubeklipp som ingår som kursmaterial i kursen om människan och tekniken. Som exempel på en framtid vi inte vill ha.
   Men jag, som bara sett ett avsnitt ännu, tycker att den verkar sevärd.

   Ha en bra lördag! Jag ska på vin- och matkväll med en väninna klockan 19. Så får vi se hur det går.

   Kram

 2. Znogge skriver:

  Spännande eller inte, det lät i alla fall som bra dagar!
  Så bra att du kunde får bärhjälp för vissa saker väger en del. Vet hur det är när hundmaten ska hem. Varje säck väger 15 kg.

  Kram och god lördag!

 3. Micke skriver:

  Vi beställer från Zooplus.se med leverans till dörren men då måste man ju vara hemma, ja, man blir lite låst.
  En dag behöver ju inte vara spännande alltid, det fungerar ändå 😉

  Ha det fint.

  • Kraka skriver:

   Jag beställer från Bitiba. Man kan välja hemleverans men det är betydligt lättare att hämta på PostNords terminal. När de ska köra ut får man inte en exakt tid och ska finnas tillgänglig vid dörren hela tiden. Vi har inte portkod utan en tag vi öppnar med och PostNord har fått för sig att de inte ska ringa kunden om paketet är skickat utomlands ifrån. Jag har haft tillräckligt med diskussioner om det med dem och frågat om de verkligen menar att jag ska stå ute på gården mellan 8 och 16. På det svarade man: ”Ja, det får du väl göra om du vill ha något paket!”
   Jag väljer mina strider…

   Ha det fint du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *