På fredag ska man städa, det gör varenda tant

Den här fredagen hade jag vikt för städning inför advent. Planerade det för länge sedan. Skulle jobba lördag kväll och söndag dag. Så blir det inte…

Vet inte hur mycket tid som gått åt av min ledighet för olika schema- och arbetsrelaterade spörsmål. Hela min planering för den här helgen revs i alla fall upp.

Kingston håller koll på pojkarnas frörestaurang. Talgoxarna är stamgäster och kommer i stora grupper. Men vi har också haft besök av gråsparvar, blåmes och nötväcka.

Började med att ta det lite lugnt, men jag dammsög i köket i alla fall. Pluggade en stund och följde sedan med Fia på ett antal ärenden. Var också och hämtade min kalender med Klibans katter. Den kom igår till utlämningsstället och man har redan hunnit påminna mig flera gånger. Suck!

När vi ändå var på stan passade vi på att besöka den trevliga puben där vi var på ölprovning för ett tag sedan. Vi ville båda ha av den goda korv de gör. Idag var det en annan korv, en lammkorv, men lika god.

När vi ätet klart åkte vi hem. På torget hade man nu fått ordning på julgranen och den var så fin. Men nog kännas det lite sorgligt att ett så ståtligt träd offras för en kort tid på ett torg.

Jag bar in det jag köpt på Stora Coop, bara några få saker, och la mig sedan och vilade. Behöver gå upp sjukt tidigt imorgon.

Till sist släpade jag mig upp och gjorde i ordning ett gäng matlådor för helgen. Värmde också den fryspizza jag köpt för kvällen. Nu är det, trots att klockan bara är tjugo i tio redan sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på På fredag ska man städa, det gör varenda tant

 1. Ingrid skriver:

  Då hoppas jag att du sover nu när klockan är 22:03 och att du får sova gott i natt så att du orkar med jobbhelgen!
  Kram, Ingrid

 2. Micke skriver:

  Planering har väl en tendens ibland att inte bli som det är bestämt, sådant kan man ju vara utan men vad ska man göra?
  Bara att bita ihop och anpassa sig antar jag….inte min grej alls 😉

  Korv är ju, som jag nog skrivit tidigare, en favorit hos mig…gärna med en öl att skölja ned med…gott gott.

  Ha en fin fortsättning på denna helg Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *