Mitt i veckan

Onsdagen hade jag tänkt skulle bli en dag sjudande av aktivitet. Väckning klockan 06, upp klockan 07.

Dagens lucka innehöll duschcreme med mangodoft. En av mina favoriter. Gick ner i köket och drack kaffe och åt en macka. Sedan, klockan 08, orkade jag inte mer. Gick och la mig en stund igen.

Klockan 10 kom jag i alla fall upp. Började städa i köket, diskade och bytte äntligen till den nya duken. Bytte ljus och dekorationer också.

Satte igång med tvätten, tre maskiner blev det. Har den på tork i käket, men den är nästan torr.

Pluggade en stund och bestämde mig sedan för att åka och shoppa. På vägen såg jag att jag behövde tanka inför morgondagen. Tur att jag inte kom på det när jag skulle iväg till jobbet.

På vägen hem höll jag på att få hjärtsnörp. Jag blev omkörd av två bilar precis före en fartkamera och den blixtrade till. Jag körde precis 87 km/h så jag hoppas verkligen att kameran fångade rätt bil. Det är 90 på den sträckan. Jag har aldrig sett en kamera ta bild och visste inte att ljuset från blixten var så starkt. Det var mycket obehagligt. Trots att jag är oskyldig så känner jag mig omskakad.

Köpte lite olika livsmedel som saknades. Gjorde dessutom ett par inköp åt katterna. Nu är det inte bara mjukmat de vill ha. De vill ha solrosfrön till sin fågelrestaurang också. Men jag kostade också på mig en liten, cirka 1,2 kilo, färdigkokt julskinka. Har provat den på macka med min nyinköpta senap, Apotekets julsenap med ingefära, Supergott!

Nu sitter jag i köket och kokar potatis till min lunchlåda imorgon. Börjar 13:30 så jag kan kosta på mig att ta det lite lugnt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mitt i veckan

 1. znogge skriver:

  Det lät som en effektiv och bra dag på alla vis. Hoppas att fartkameran registrerade rätt bil men det tror jag säkert att den gjorde.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag ska köpa hem en sån där liten skinka jag också, men jag avvaktar lite. Just nu har jag ett paket skivad, griljerad skinka i kylen och den är väldigt god med rödbetssallad till.
  Jag hoppas verkligen att det blev rätt bil som fotograferades. Jag ha aldrig varit med om att kameran löst ut. Vi har ett antal fartkameror mellan Klintehamn och Visby, så man måste verkligen se upp.
  Ha en fin fortsättning på dagen!
  Kram, Ingrid

 3. Micke skriver:

  Effektiv dag där, bra jobbat.

  Fick hem årets första julskinka i måndags, den första av två och den är redan halvt om halvt slut….gott gott nedsköljt med en julmust eller två.
  De där kamerorna brukar väl fungera som de ska, fast jag vet ju inte, hoppas på det iallafall.
  Köket städat här med, syns inte men jag lovar, det är gjort 😉

  Ha en fin torsdag nu.

 4. skogsnuvan skriver:

  Du hann med en hel del minsann. Här har det snöat inatt och jag håller mig inne och hemma. Jag plockar fram tomtar efter hand nu för jag ska minsann frossa i julgrejor nu när jag har så mycket. Är det mörkt och dystert så får man göra vad man kan för att roa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *