Julplaner – Bloggutmaning i december 17

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i december med en fråga att besvara varje dag.

 

Har du några planer inför julledigheten i år?

Vet inte om man kan prata om någon julledighet av stora mått. Jag vakar av den 23:e och ska sedan sova. Om det inte är snöstorm eller liknande ska jag och katterna åka ner till Växjö på julafton, helst så tidigt som möjligt. Jag har inte bestämt hur jag ska fira där i Växjö. Känner mig obekväm med att vi kommer att vara många, långt fler än åtta personer. Även om det är ”de vanliga” som brukar träffas. Måste fundera på det.
I mellandagarna jobbar jag två pass i Eksjö, det är ännu inte klart om det blir kvällar eller nätter. Man ville att jag skulle ta både ock, men jag har avböjt att göra två 15½-timmars arbetspass i mellandagarna. De får välja kväll eller natt. Jag har ett par sådana dubbelpass senare  januari. Blir trött bara av att tänka på dem.

Blir kvar över Nyår men åker sedan upp till Stockholm igen för att börja jobba den 4:e januari.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i december 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Julplaner – Bloggutmaning i december 17

  1. Ingrid skriver:

    Det låter som om du inte får speciellt mycket julledigt. Här på ön är man bekymrad över bemanningen inom sjukvården under helgen och det är väl så lite överallt. Det är tur att det finns såna som du som kan hoppa in och ta extrapass.
    Det får vi vara tacksamma över!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *