Så var det äntligen fredag

När jag åkte hem i morse var jag så trött att jag nästan var medvetslös. Två nätter, dessutom med munskydd, för nu får vi inte ens vistas inom sjukhuset utan munskydd. Det skyddar inte oss men ska skydda andra så vi inte smittar någon. Tyvärr är jag lite allergisk mot engångsmunskydden och får enorm klåda och nyser lite då och då vilket gör att man blir misstänkt för att sjuk. Men jag är inte sjuk, inte sjuk. Jag är bara trött, så oändligt trött (Spotifylänk)

Jag kom hem i alla fall, men jag orkade inte åka och shoppa livsmedel. Men vad gjorde det, jag orkade inte ens dricka kaffe. Somnade snabbt efter att jag givit katterna mat.

Vaknade vid 14 eller 15-tiden. Gick upp och drack kaffe. Pluggade, tog ett bad och lyckades hitta något slags köttgryta i frysen som jag åt till middag.

Letade fram en flaska vin, lite dyrare än att ha till vardags, som jag hade en kvar i en trälåda. Lådan har plats för 6 flaskor, har nu beställt 3 stycken. De tillhör beställningssortimentet. Hade inte råd att fylla lådan, men det behövs verkligen inte.

Tittade på På spåret och ska titta på Home for Christmas, en norsk serie på Netflix. Ska inte bli alltför sent ikväll, har planer för morgondagen.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *