I en avlägsen framtid någon gång – Bloggutmaning i januari 20

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag

 

När pandemin är över vill jag…

Först tänkte jag att jag skulle räkna upp en massa människor jag vill träffa, en massa saker jag vill göra och om hur det ska bli att få tillbaka mitt gamla liv. Men sedan råkade jag snubbla över den här bilden, som är från en sådan där blädderkalender där man får fram ett nytt blad varje dag.

Jag känner hopp om att överleva nu när jag fått min första vaccination. Men än är jag inte i mål ens med överlevandet. Att kunna leva som vanligt lär det knappast bli tal om förrän 2022. Om ens då…

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2021, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *