I klistret

Jag har verkligen fastnat, skulle åkt på tisdagsmorgonen. Men nu sitter jag här i Tornrummet och det är redan onsdag morgon.  Igår hade jag ett möte på zoom som jag deltog i från Tornet. Jag har några saker kvar att ta ut i bilen och lite städning kvar. Sedan måste jag iväg. Jag har flera saker inbokade därhemma. Dessutom har min tid här tagit slut nu.

Igår fick jag lunch och kaffe. Vid kaffet tittade vi på youtube. När jag kom in till kaffebordet var det fullt ös med dansmusik. Men sedan gick vi över till Bruce Springsteen, Beatles, Rolling Stones, Slam Creepers och många andra. Ni vet, den som inte har (tid) spenderar gärna. Måste erkänna att det gick en hel del tid. Men det var trevligt.

Till sist gick jag in till mig och bar ut saker till bilen. Kommer inte att få med mig allt den här gången heller. Men jag tror att det bara är den stora klösmöbeln och det jag har i frysen som jag måste hämta senare. Jag har lite jord och ett kompostgaller också, men i värsta fall kan jag leva utan och köpa nytt. Har kollat i kalendern och skulle kunna åka ner veckan före påsk. Om det passar Fia och U.

För alltid kommer en del av mitt hjärta att vara kvar i Tornet. Nu är snart en ny hyresgäst på ingång och jag hoppas hon kommer att trivas lika bra som jag.

Det här inlägget postades i Livet, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på I klistret

 1. znogge skriver:

  Det känns om om du har haft en bra tid i tornet och lämnar det med ett visst vemod. Men var sak har sin tid som det så vackert heter. Ett återbesök vid påsk låter väl som ett bra alternativ.

  Kram och ha en god hemresa!

 2. Ingrid skriver:

  Man känner verkligen att det är med saknad du lämnar tornet!
  Hoppas att resan hem till Stockholm går bra.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *